Blomverkstad

De senaste dagarna har det varit som ett enda västhus hemma. Har fått beställningar på tårtor där det ska vara blommor på och då även passat på att testa lite nya sorter som jag har hittat. Jag har även modifierat tidigare blommor för att få till nya och fina som ser realistiska ut utan att likna en verklig blomma. Det finns ju oändligt mycket olika blommor men lägger man till lite fantasi blir det ännu mer :D Orkidéerna ska vara på två olika tårtor och den rosa ska göra följe med de vita utfyllnadsblommorna och lite murgröna som jag inte har fotograferat. En tårta jag skulle vilja göra är en stilig tårta med kornell. Vet inte varför men tycker de är så enkla och fina.

Tårtorna som kommer nu under maj ska jag, så gått det går efter önskemål, göra lite mer eleganta och testa lite spritsning och även enkla saker som förhöjer utseendet.
Bröllopstårtan jag ska göra ska vara mycket blått och där ska jag försöka få till en skiftning från vitt till mörkblått och våningstårta samt göra det två tårtorna olika men ändå höra ihop. Suger åt mig all info och bilder jag ser överallt och måste utvecklas.

Har även lite funderingar på att kanske hitta någon som skulle kunna fotografera en tårta eller flera på ett lite proffsigare sätt, har dock inte ekonomin för det, men kan kanske hitta någon hobby fotograf.

Så detta var lite bilder på mina senaste blommor, hoppas det inspirerar er att försöka.

//Marie

23 Apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)