Diamond ore

Till lördagen nästa vecka ska jag har en liten tårta med inspiration från dataspelet "Mine Craft" som ska göras. Till en början hade jag planen att göra ett landskap som ser ut som dataspelet men behöver en utmaning. Jag har modelerat lite men inte pillat så mycket så det ska jag göra på denna tårtan. Önskan var en tårta som "Mine Craft" eller "Diamond ore" och Diamond ore skulle ge mig pilligt om något, så jag ändrar min plan. Smaken ska fortfarande vara chokladbotten och jordgubbsmousse.

Jag kommer att arbeta utifrån en bild jag hittade på google, förstorade och ökade kontraserna innan jag skrev ut den. Det gjorde alla pixlar lite tydligare och det blir en faslig massa. En sida på kuben är 16 pixlar gånger 16 pixlar och jag ska göra 4 sidor. Jag har gjort drygt 200 fyrkanter men har nog drygt 600 kvar att göra. Det bästa är ju att jag kan göra dessa redan, hade ju inte hunnit om jag skulle gjort dem dagen innan. De som är kvar är 3 olika grå nyanser och drygt 200 av varje nyans, bara att börja.

En annan sak jag ska göra är att sätta upp lite reklam för mig i min lilla håla Svalöv. Har bett min man att skriva ut dem och ska sedan plasta in dem och sätta fast mina visitkort på, jag hoppas det genererar i mer arbete. Vad jag vet har jag än bara gjort tårtor till personer som bor utanför Svalöv, hoppas det kan ändras. Men alla är välkomna att höra av sig.

Nu ska jag fortsätta med dessa små rutor.

//Marie

8 Nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)