Fler födelsedagar

Sedan senaste inlägget har jag haft två födelsedags tårtor, en till en mycket kär vän och den andra till en väns kära mor. Även lite tårtdekorationer utan tårta, bara önskan om blommor, en rosett och blått.

 

Denna tårta hade botten av RedVelvet och fyllningen var med choklad och philadelphia smörkräm. När jag dekorerade tårtan vet jag inte vad som hände, fick lite hjärnsläpp och satte 3:an på fel håll. Som tur var tyckte min vän att det inte var så farligt, det är ju bra men känns inte bra att göra fel på något som någon ska betala för, men jag lär mig ju av mina misstag ;) Grattis Jenny!!

Denna tårta kom med lite kort varsel men som tur är önskades inte så avancerad dekoration att jag löste det. Denna tårta är gjord med sockerkaksbotten med choklad och päron.

Dessa dekorationerna beställdes av en granne som gärna ville baka själv. Bad henne skicka bilder sedan på hur hennes tårtor blev, ska bli spännande :) . Hon beställde många blommor och en rosett och sedan skulle tårtorna vara blå så detta var vad jag kom på, hoppas nu att det passar ;) Grattis Elin!

Detta var lite nya födelsedagar och det kommer fler som tur är. Nästa inlägg blir två nya tårtor varav en är en önskan från tidigare modeller, blå prinstårtan. Sedan har jag lite andra dekorationer som jag gjort, dels present till en blivande mamma och sedan lite till bröllopstårtan som ska levereras nästa lördag, det ska bli kul.

Men tills nästa gång, leta efter snödroppar, behöver vårtecken.

//Marie

27 Feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)