För lugnt

Jag tycker verkligen inte om att ha för lugnt, vad jag än säger. Att nu ha haft 3 veckor mellan beställningar tär både på mitt självförtroende och min motivation. Jag har försökt att få ut lite reklam i form av små posters i lokala affärer och kontaktat ett par olika ställen som skulle kunna hjälpa mig på traven. Just nu har jag väldigt dåligt självkänsla och tvilar på mig själv. Vad är det som skulle göra att andra vill beställa tårta av mig, det finns ju bättre.

Jag är ju sjuksköterska med bakning som hobby. Jag trivdes inte på min avd och ville byta men alla har sagt "Tack, men nej tack", och även det gör att det blir jobbigt. Försäkringskassa ger inte överflöd och julen kommer närmre och barnen vill ha julklappar. Det är även snart den 1 januari och min tjänstledighet går ut, jag måste tillbaks till den nya avdelningen och jag vill verkligen inte.

Men jag har nya toppdekorations idéer jag ska testa, det gör att jag fär annat att tänka på. Och jag har två tårtor till på lördag, en beställning och så min mans till hans 45 års kalas.

Tja, nu blev det inte så mycket bakning och tips utan lite mörkare, hoppas det finns överseende med detta. Ha det gött i höstvädret.

//Marie

12 Nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)