Januari 2013

God fortsättning alla Ni som kommer och tittar till min lilla blogg. Hoppas jul, nyår och början på 2013 har varit lika bra för Er som för mig, det var underbart på Gran Canaria, hade gärna stannat längre :)

Har inte haft några tårtor på länge men har nu 2 beställningar i februari och det är roligt att få komma igång igen. Den senaste tårtan jag gjorde var till min syster som önskade bjuda svärföräldrarna strax innan jul, därav utseendet. Tårtbotten var gjord på vaniljbotten och fyllningen var mustig chokladgrädde.

Har även hunnit med att göra en test av min nya blomutstickare, Phalaenopsis orkidée. Den var rätt svår och den behöver justeras lite men även många fler som övning för att jag ska bli nöjd, men är ok för att vara första. Tycker att de är otroligt fina och har ett antal hemma, kommer att skaffa fler. Hade varit roligt att få till dem, så verkliga som möjligt.

Mina nästa beställningar är en doptårta till en liten Alex som ska ha en rosett och en nalle och färgerna vitt, blå och ljusblå. Sedan kommer en utmaning till en liten tjej som ska ha ett Mimmi kalas och önskar en Mimmi figur på sin tårta. Har förvarna mamman om att jag inte är expert men kommer att testa. Blir jag inte nöjd blir det en tårta med Mimmitema, det ska synas att Mimmi är inspirationen.
Bilder kommer som vanligt att laggas upp i galleriet när de är klara.

I övrigt har jag inget bak planerat men jag söker jobb och väntar på svar eller så får jag börjar planera på annat sätt, har lärt mig att det mesta löser sig bara man har is i magen, men det kan ju ändras ;)

Men fram tills nya bilder kommer får Ni ha det gött i kylan.

//Marie

18 Jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)