Katastrof...

att jag inte har skrivit något  på min blogg på väldigt länge.
Har haft så mycket annat att tänka på och har inte haft någon beställning. Kommer lite nästa år, har dock en till i morgon lördag.
Annars har det varit mycket med julen i största allmänhet, julpynt, julpyssel, julgodis och granklädning. I mellan detta har det varit lite julavslutning på skolor och dagis, men jag har ju inte fått vara med :(

När det gäller hemsidan har jag lite tankar på om jag ska lägga till lite engelsk översätting på vissa sidor, har sett att en del sökningar kommer från utlandet, men det förstår ju inte svenska så bra. Sedan har jag även förlängt min premium på N.nu för de är så jätte bra med support. Får hjälp samma dag jag skickat iväg en fråga.

För utveckling av min tårtverksamhet har jag lite funderingar kring 14 februari, Alla hjärtans dag, om det funnits intresse för att ge någon en smaskig och fint dekorerad muffins som kärleksförklaring. Kanske också för en slant få den levererad till sitt hjärta, men jag vet inte än. Måste fundera på hur denna skulle smaka, en skulle ju absolut vara som en choklad bomb och en annan kanske lite åt det fräsha hållet, kanske en red velvet som många nog inte har smakat men är en absolut favorit. Har många funderingar men ibland känns det svårt att få en ide verkställd. Jag är ju än ung och har tid på mig ;)

Det närmar sig också för vår utlandsresa och det ska bli skönt att komma till solen lite. Men nu är det tre dagar till julafton och jag har mycket annat att tänka på.

Ha en riktigt GOD JUL så hoppas jag på att jag skärper mig till nästa år.

//Marie

21 Dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)