Lite jobb på en söndag skadar inte

Då var det söndag och ännu en tårta är levererad och jag har förhoppningen av att beställaren kommer att vara nöjd. Imed jag har jobbat inom restaurangbranchen lite, är utbildad till både kockassistent och servitris, så stämmer det som sägs, "Bra betyg sprids det till de närmaste, dåligt betyg till hela världen". Tar längre tid med bra betyg men jag får ju göra fler tårtor än om hela världen tycker de smakar illa ;)

Idag har jag lämnat en tårta till en liten tjej som ska bli ett, en riktig liten prinsessa. Denna är nästan likadan som den jag gjorde till en lite större prinsessa men tyvärr hoppar det inte lite förändringar, jag vill ju ändå att alla ska få en unik tårta. Denna är gjord på sockerkaksbotten med hallonmousse och vaniljkräm, spaklad med grädde och sedan täckt med sockerpasta, som nästan alla mina tårtor, blir ju bäst så tycker jag.

Annars denna söndag har jag haft ett tränings pass och tagit ett nytt beslut. Jag ska försöka få min hobby, för tillfället, att kunna gå runt. Jag har lagt ner otaliga summor på diverse atiraljer för att kunna göra dekorationer så det kommer att dröja mycket länge innan jag går med vinst, då får ni alla beställa minst 1 tårta var, men jag ska använda de summor jag tjänar på mina tårtor till att köpa nya ingredienser och saker till nästa tårta. Det ska bli spännande hur långt jag kommer och om min dröm om att baka hela dagarna kan gå i uppfyllelse.

Men ha en fortsatt regnig söndag.

//Marie

14 Oct 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)