Lite nya beställningar

Sedan jag gjorde kaninen har det ramlat in en beställning på 40 personer till nästa vecka och har en till den 1 december för 24 personer. Det är helt fantastiskt och jag är så glad för alla nöjda tårtätare som sprider det vidare.

Trots att jag fick användning av den ena avbeställda tårtan är det så tråkigt att behöva göra så här med mat när det finns de som inte ens får smaka tårta på sin födelsedag. Jag är väl kanske inte den mest miljövänliga person eller bidragsgivare men jag försöker ju alla fall undvika att slösa på goda vi har men man kan ju inte äta en hel tårta för att slippa kasta, men det käns tungt.

Men så till annat lite positivare. Jag gjorde ju en kanin av en annans modell och har nu provat en egen som ska vara till en tårta nästa vecka. Tyckte det var roligt att göra men ansiktet var svårast. Det är så svårt när det är pilligt och det ska ju se ut som en liten kanin, men när öronen kom på så hjälpte det, inte många djur som har så långa öron.

På söndag ska jag lämna nästa tårta som skulle vara lika som den jag gjorde för ca 2 veckor sedan. Det är första gången jag ska göra en kopia av tidigare verk. Jag brukar ha svårt för det för fantasin sätter in hela tiden och gör att mina vägar ändras. Men denna gången är det en önskan och den som betalar bestämmer ;) om önskan inte är att jag ska bestämma. Denna Prinsessa är gjord på samma sätt som första men imed det är nummer två så blir vissa saker bättre för jag kommer på bättre lösningar på små problem och sedan kom fantasin in när jag satt fast händerna och hon fick en liten ring men det är saker jag inte kan kontrollera.

Tårtorna till den 1 december är en annan stor utmaning då beställaren vill ha två tårtor efter en bild, ska vara både en figur och en gigantisk rosett vilket blir en tuff nöt att knäcka men ska bli kul, jag har ju ett tag på mig att öva. Sedan har jag lite tankar om ny sortsfyllning till tårtorna men fick lite bakslag idag och lägger de tankarn på hyllan för ett tag och focuserar på dekorationer, hemsidan och ragga nya beställare.

Min dröm blir bara tydligare och tydligare och jag vill verkligen hålla på med tårtor dagligen men jag har räknat lite stort att jag skulle behöva ca 200 tårtbitar per vecka för att det skulle gå runt och än är jag inte där....men jag ger mig inte.

Ha en så bra onsdag ni kan i detta växlande väder.

//Marie

10 Oct 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)