Lite trögt

Nu har det gått ytterligare ett par veckor sedan förra beställningen. Har haft lite tid att testa saker så som American appel pie i miniformat, som ska bli en julklapp. Min man hade inte stort förtroende för min idé "Vem skulle vilja ha det?", men när han såg dem och smakade så var han inte helt omöjlig. En sådan och en klick vaniljkräm eller glass som portion, eller bara äta direkt, de blev super goda.

Har även testa detta som kallas cake pop, kaka på pinne. Det var rätt pilligt och svårt att få snyggt men det var första gången. Familjen tyckte de var jätte smarriga så det blir nog några sådana till jul. Ska försöka få till små julgranskulor eller annat kuligt motiv.

För övrigt har jag påbörjat tillverkningen av dekorationen till tårtorna som ska hämtas på fredag. Det ska vara två tårtor till en kille som fyller 1 år. Han ska bli firad ordentligt genom att ha kalas både lördag och söndag, lyckos han :). Mamman ville ha en rosett och en figur på båda tårtorna och sedan en massa små blommor. Färgerna blir i vitt, ljusblå och turkos, kommer nog att bli snyggt.

Jag har länge gått och sneglat på ett trevåningsfat i vår blomsterhandel, idag tog jag tillfället iakt och gick in och tittade noga på det. Det är i sådan grön som koppartak blir, med lite snirkliga detaljer på samt har då tre olika fat och den är rätt stor. Från fot till toppen kan den nog vara runt 1 meter och den hade varit helt fantastisk till en bröllopstårta, ingen som ska gifta sig ;) Funderar på om det är värt att köpa den eller om den bara kommer att ligga i en hörna. Får hitta en plats i huset där jag ev kan ha den om det inte blir som jag vill. Jag får önska mig det i julklapp.

Hoppas att alla pysslar lagom och inte stressar inför julen.

//Marie

26 Nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)