Long time no see...

Halloj

Jag hann inte innan det gått ett år sedan senaste inlägget, jag beklagar att jag inte varit aktiv.

Det gånga året har haft väldigt mycket med sig. Nya insikter, kunskaper, upplevelser och känslor men också oro och massor med huvudbry. Det har även hunnit ge mig min 4:e nolla och det är både läskigt och helt okej, man är ju inte äldre än man gör sig… 25 ;) Det har inte blivit mycket tårtor här men har lagt in lite på facebook, men långt ifrån så många som det varit tidigare. Jag har inte haft tid och ork, vilket säkert har speglats och gjort att inte någon önskat beställa, men varit skönt att inte behöva tacka nej. Nu börjar livet reda upp sig och jag har kommit mer i kapp med allt runt om kring, måste börja lita mer på mig själv och inte ta åt mig av saker som jag inte kan göra något åt.

Men nu har jag en beställning till den 25/5, en prinsesstårta som jag gjort innan med dockkropp. Denna gång ska jag själva göra kroppen och det ska bli både spännande och roligt, då kommer man verkligen att kunna äta hela tårtan, bortsett från stödpinnen i mitten J

I övrigt har jag tre små troll som planerar sina tårtor till deras dagar, har en fisktårta och en Minecraft tårta, den sista är inte bestämd än. Det kommer bilder på dekorationer med tiden. Kommer att nu försöka hålla mig lite mer aktiv och lägga upp bilder.

Men har det gött i den regniga våren så hoppas vi snart på massor av sol.

//Marie

10 May 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)