Man vet inte förrän man försökt

Nu medans jag har lite stiljte i beställningsväg får jag ju underhålla mig själv med att testa saker jag inte gjort tidigare men även visa vad jag kan erbjuda i dekorationsväg.

Har man inget att göra och massor med sockerpasta kan man ju ta sig an ett lite större projekt. Detta var jätte roligt att göra men tar tyvärr lite tid då delarna måste torka innan man kan gå vidare till nästa steg, men nu är den färdig.
Vill Ni prova att göra ett sådan torn själv finns steg-för-steg beskrivning här.

Även dessa små figurer nedan är resultatet av nyfikenhet och sysslolöshet. Har sett bilder på andra som gjort giraffer och elefanter och tyckt de var så söta att jag bara var tvungen att prova och så här blev mina. Mina test figurer blir kanske lite tråkiga i färgerna men har man redan färgad sockerpasta så får man ta vad man har, helt vit hade ju inte gett de små skillander man behöver på detaljerna.

 

När det gäller de på bilderna nedan, har jag haft mallen väldigt länge men har inte testat, så jag tog tillfället i akt och gjorde två par. Dessa passar ju som dekoration till lite större flickor med skor som intresse, och det är ju nog rätt många ;) Och återigen är jag tråig med färgerna men bättre att testa än att slänga.

Sedan testade jag denna idé jag fick från ett kakforms paket. Det paketet hade fler olika stoa formar och fler taggar i stjärnorna men dessa blev helt ok för att göra en test variant :)

Fick en beställning till den 9/2 på en ny utmaning, en tårta till en 1 åring med Mimmi Pigg som figur, ska bli väldigt spännande, men jag har ju tid på mig :)

Så detta var en samling av massor med test av diverse dekorationer jag har haft tankarna på. Hoppas detta kan hjälpa de som vill beställa, genom att se vad jag kan göra.

Men alla får ha det så bra Ni kan i detta snöoväder.

//Marie

10 Dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)