Mimmi Pigg

En liten flicka som ska ha sitt 1 års kalas ska ha ett Mimmi kalas vilket resulterade i att mamman beställde en tårta med en Mimmi Pigg figur på. Blev lite nervös imed den ska likna någon. Att göra en nalle björn var spännande men den kan se ut hur som bara den har vissa saker. Att göra någon krävde lite mer men har som tur är barn med massa leksaker varav en Mimmi Pigg figur, den blev min räddning.

Imed denna ska stå på en tårta gjorde jag lite annorlunda genom att göra en stomme i ståltråd, dels för stadga men även för att ha något att sticka i tårtan så den inte trillar. Att bygga runt en ståltråd var lite annorlunda och svårt, det glider lite och blir inte riktigt snyggt när man sätter ihop det men det går ju att dölja det mesta. Själva ansiktet var svårast för det måste ju likna Mimmi, tycker det blev ok, inte perfekt men ok.

När sedan armar och ben samt ögon, öron och en lite rosett och en prickig kjol kommer på så kan man kanske ta henne för en Mimmi Pigg. Hoppas bara att beställaren blir nöjd. Det kommer även att vara prickar och kanske en och annan rosett på tårtan också, kommer bild när den är klar för leverans.

//Marie

31 Jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)