Ny beställning avklarad

Har tyvärr blivit väldigt dålig på att uppdatera min blogg vilket jag verkligen beklagar. Det har blivit mycket julpyntande och slappande vilket också är roligt och skönt men i långa loppet blir jag mer inaktiv av att ha lite att göra. Men jag fick gjort två tårtor förra veckan som redan finns i galleriet men har ju inte skrivit så mycket om dem. Det var en önskan om två tårtor med massor av dekorationer och det har jag inte gjort tidigare så det var lite pyssligt att få på dem utan att det skulle bli för mycket. På toppen var önskan om en rosett och en lite figur samt namn och lite blommor, Er önskan är Min lag ;)

Rosetterna och figurerna var sådant jag kunde göra ett par dagar tidigare då de var tvungna att torka till. Figurerna fick jag själv välja vad det skulle vara och nalle hade jag gjort tidigare så det blev ena valet. Den andra var jag lite tveksam men det blev en lite hund, den blev rätt bra för att vara första gången.

Så här blev resultatet när all dekoration var på. Den med mörk rosett hade chokladbotten och ljus rosett hade sockerkaksbotten. Fyllningen var samma i båda, vaniljkräm och hallonmousse. Dessa tårtorna var så roliga att göra med tanke på all dekoration och möjligheten att få göra gigantiska rosetter. Sedan att göra två små figurer var också roligt. Innan tyckte jag att det inte var så roligt och svårt men med nya utmaningar och erfarenheter så blir det mesta roligt, och när man ser att det inte blir helt fel tycker man att det är roligare. Tvekar inte att göra fler om det önskas.

Ny ska jag mysa lite med mina barn, är hemma pga feber. Ha en bra dag i snön.

//Marie

4 Dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)