Nya dekorationer

När det blir beställning på ny tårta blir det automatiskt nya dekorationer och som tur är är det saker jag kan göra i god tid. Denna gången blev det en stor rosett, en nallebjörn av den större modellen och en Mimmi Pigg.

Rosetten ska denna gången vara ensam dekoration på ena tårtan medans nallen ska vara på andra tårtan. Då nallen ska vara ensam ville jag ha den lite större och bara sockerpasta gör att den blir alldeles för tung. Jag gjorde stommen i Rice Krispes Treat för att få ner vikten lite. Sedan har jag då klätt den med sockerpasta och satte dit en stor rosett och han fick knappögon, vilka jag sedan tog bort, ville inte skräma livet ur lilla killen. Tycker det nallen blev lite skrämmande, hoppas det ser bättre ut sedan. Ni får se sedan när tårtan är klar.
De är nu i tryggt förvar i en låda tills de ska sitta på varsin tårta.

Dessa två bilder visar vad mina två nya leksaker kan åstadkomma, alltid lika trevligt med nya saker.

Sedan idag har jag fått två nya beställningar på tårtor, en bröllopstårta och en födelsedagstårta, lika roliga båda två.
Så nästa inlägg blir med tårtor, dock om en dryg vecka. Jag kanske kan hitta på något innan dess ;) Jag glömde ju Mimmi, hon har jag lite steg för steg bilder på, så det kommer innan tårtbilder.

Ha det bra tills nästa gång.

//Marie

22 Jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)