Slutet på februari

Detta inlägg blir enbart med tårtor och dekorationer som är gjorda i februari och ska levereras i februari så prinstårtann jag pratade om i förra kommer i nästa tyvärr, känner att jag behöver göra ett avslut.

Februari har gett mig många nya erfarenheter och har varit jätte roligt. Men tårtan denna gång är en tårta av modellen mindre, till 2 personer, men en blomma av storleken större.

 

Denna tårtan beställdes av hennes man med informationen om att hon tycker om marsipan, frukt och choklad. Färgerna var nog rosa och lila och det skulle stå Pilla 30 på den. Så jag gjorde en tårtbotten med riven marsipan i, french cream med färska blåbär och choklad. Sedan tyckte jag att hon var värd en stor blomma och då blev ju den så klart i rosa med hennes namn i mitten, så detta blev resultatet av en mans kärlek till sin hustru.
Stort grattis Pernilla!!

Sedan min present till Pernilla blev något jag själv gjort. Jag vet inte om hon vill äta dem, spara dem eller ha dem på sin kommande sons doptårta, det får hon ju själv avgöra men ville ge henne något fint. Skorna är gjorda med hjälp av mallen från mitt senaste inköp och sedan är de andra sakerna något som en liten kille gillar i största allmänhet, napp, nappflaska, boll och en liten gosig nalle. Det var roligt att göra sakerna så små.

Februari avklarad och mars börjar. Redan 1 mars har jag en beställning och sedan har jag två helger till. Dekorationerna till bröllopstårtan är nästan klara och ser bra ut. Även dekorationen till tårtan åt en prinsessa är klar, kanske lite pärlskimmer på men annars klart och vilar i en liten låda, skönt med förbehållning.

Den 1 mars bär det av till Ullared för lite avkopplande shopping och mys med familjen innan jag ska börja jobba som ssk igen. Ha det bra tills nästa gång.

//Marie

28 Feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)