Tårtorna är hämtade

Då var tårtorna till 40 personer klara och hämtade, vilket känns väldigt skönt. Jag hade det verkligen besvärligt med chokladmoussen i går och jag hoppas den smakar bra idag. Även sockerpastan gav mig lite extra arbete imed den jag brukar köpa var slut och fick köpa en annan sort.
Denna visste jag inte hur reaktionen skulle bil med grädde så jag fick göra en massa annat för att vara på säkra sidan så inte hela tårtan skulle kollapsa innan kalaset ens skulle börja. Gjorde nytt test igår och den klarade sig i kylen hela natten men lite svårare när den kom ut från kylen, men jag tror nog att det ska fungera.

Tårtorna idag var ju till många personer och det var lättare att göra tre mindre än att göra en våningstårta, även lättare att frakta den. Huvudtårtan fick flickans namn, ålder och en liten kanin och de två extra tårtorna hade bara lite blommor på toppen men alla tre hade samma lapptäcksmönster på sidorna

På måndag börjar planering av nästa beställning och det blir att göra huvud, ben och svans av Rice Krispies Treats, ytterligare en ny utmaning vilket gör mig bättre och det är bara såå roligt.

Näe, nu ska jag fira lite lördag, ha det gött ni som kanske läser lite.

//Marie

20 Oct 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)