Två nya tårtor

Denna helgen hade jag en tårta både fredag och lördag, jätte roligt!! En till en liten prins som skulle fira sin ett års dag och en till en mycket kär vän som skulle fira sin dag, ålder hemlig ;).
Om vi börjar med lilla killens:

Mamman önskade egentligen en tårta i stjärnform men jag har inte en sådan form och det blir bäst stabilitet med sådan form. Sedan blev det mörkblå bakgrund, ljusblå text och guldstjärnor, och det kunde jag bistå. Botten skulle vara sockerkaksbotten och fyllningarna var bananfluff och choklad. Grattis Oliver!!

Sedan var det Åza:s:

Denna tårta kom med önskan om att det skulle vara orkidéer på och att färgen skulle vara lila, annat fick jag bestämma. Orkidéerna var lite klyddiga och hade lite strul med dem. Så som de blev är inte perfekta men bättre än de första jag gjorde, enligt mig själv. Sedan fick jag chansen att prova min nya mönster matta och det blev jätte fint. Lite pärlor runt kanten och namnet fick samma pärleskimmer. En rosett fick dölja ändarna på blommorna och det lyfte tårtan lite också. Hoppas nu att hon blir nöjd ;) Grattis Åza!!

Nu är det en vecka tills nästa tårta och den tror jag ska få gå i grönt, vi får se, jag längtar väldigt till vår och värme.

//Marie

16 Feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)